۱۴۰۰ يکشنبه ۳ مرداد
برنامه های آموزشی اصول و مبانی آینده پژوهی و شناخت ابرروندهای سلامت
برنامه های آموزشی اصول و مبانی آینده پژوهی و شناخت ابرروندهای سلامت در مرکز ملی آموزش مدیریت سلامت ( NPMC) برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، این دوره ها به صورت مجازی بوسیله نرم افزار Adobe Connect برای همکاران نظام سلامت برگزار و برای شرکت کنندگان پس از برگزاری آزمون آنلاین گواهی پایان دوره صادر خواهد شد.
دوره آینده پژوهی 17 و 18 آبان و دوره شناخت ابرروندهای سلامت 24 و 25 آبان برگزار خواهد شد و علاقه مندان تا 12 آبان فرصت دارند با مراجعه به وب سایت مرکز ملی آموزش مدیریت سلامت به آدرس https://npmcweb.tbzmed.ac.ir مراجعه و ثبت نام کنند.
این دوره ها را دبیرخانه تخصصی آینده پژوهی مرکز ملی آموزش مدیریت سلامتNPMC) ( به منظور ارتقای دانش و مهارتهای کاربردی مدیران و تصمیم گیران نظام سلامت برگزار می کند.
تاریخ:
1399/08/03
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.